Ett ljudisolerat golv kan vara bra att satsa på. Det eftersom att du med ett ljudisolerat golv får en bättre ljudnivå i det rum där detta golv finns. Idag är det inte ovanligt att en del rum har ett eko eller en efterklang som inte är direkt behaglig. Detta kan ibland dämpas, till viss del med möbler, mattor och annan textil. Men ibland är det måste att ta till större åtgärder än så. Då kan det vara bra att välja ett golv som ser till att ta bort mycket av ljudet. Det är vad du får med Nivell akustikgolv.

Golv som är ljudisolerat

Om du vill hitta ett bra ljudisolerat golv, så är Nivell akustikgolv ett bra val. Med hjälp av detta golv så kan stegljud och nivån på det dämpas en hel del. Bland annat kan det dämpa de ljud som sprids via väggar, tak och golv. Sedan kan även luftburet ljud dämpas med detta golv, som radio eller samtal.

Kärnan i hela system så att säga, det är en ljudreducerande Nivellskruv. Denna är framtagen och utvecklad med experter. Själva skruven har ett dämpelement i sin fot. Den tillsammans med golvet ger en bra ljuddämpning.

Bra golv för olika ändamål

Hos Nivell system finns det inte bara ljudisolerat golv, utan de har även andra smarta golvlösningar. Bland annat erbjuder de:

  • Installationsgolv
  • Ventilerade golv
  • Utegolv
  • Industrigolv

Alla dessa golv har smarta lösningar för olika saker. Vill du veta mer om vad de gör eller hur de fungerar, besök då Nivell Systems egen sida, eller ta kontakt med dem.