AAK Personal Care

aak1.jpg

Vi har arbetat med AAK under många år och hunnit med ett gäng roliga projekt tillsammans. 

Vi inledde med aakpersonalcare.com som är en Wordpress site byggd på det briljanta temat Divi. Med Divi kan vi och AAK själva bygga snygga och varierade sidor utan att vi måste in och knacka kod. 

Vi följde sedan upp med att bygga en produktdatabas dit alla AAK PCs kunder och intressenter kan logga in för tillgång till dokumentation, inspiration och sköna recept på vad man kan göra med produkterna. Produktdatabasen är byggd i Drupal och datan läser vi in från en Access-databas.

Det senaste projektet är det coolaste hittills och riktar sig till de som beställer produktprover från AAK PC. Det bygger vidare på produktdatabasen på ett smart sätt och involverar ett komplext flöde av händelser både digitala och manuella. Men det är inte lanserat än så det är hemligt, sssh!

Martin Nihlén