Westander

Den välrenommerade PR-byrån Westander gav oss under andra halvan av 2015 uppdraget att utveckla deras nya hemsida. Vi hade sedan tidigare gjort ett projekt tillsammans med dem där vi lanserade deras kända PR-handbok digitalt på engelska på westander.com. Tillsammans med reklambyrån Syre tog vi fram ett nytt webbformspråk och en dynamisk och funktionell site som tilldelades svenska publishingprisets utmärkelse för bästa webb. 
Westander, som är ett transparent och omtyckt företag, arbetar mycket med att ge verktyg till sina kunder för att de själva ska kunna utföra så bra PR-arbete som möjligt. Därför har PR-handboken en central del i deras webb, vilket ger användaren mycket kunskap och inspiration till att aktivt börja arbeta med PR. 

Vår roll i projektet har varit omfattande. Tillsammans med Syre, som levererade design, tog vi fram idéer kring koncept och struktur för siten. Därefter levererade vi utveckling och har fortsatt haft löpande uppdrag med uppdatering, nyutveckling och support. 
Siten är byggd i Wordpress som har bra stöd för publicering av artiklar och blogginlägg. Wordpress är från början ett bloggverktyg som utvecklats till ett flexibelt CMS (content management system) och som idag är ett av världens mest använda publiceringssystem för hemsidor.

Då vi är otroligt imponerade av det fina företaget Westander och på det sätt de bemöter sina  kunder och konkurrenter, har vi inte bara levererat lösningar till dem, utan också inspirerats av deras arbetsmetoder och respektfulla bemötande. Vid behov av en PR-byrå finns det ingen som vi rekommenderar lika starkt som Westander, som vunnit utmärkelsen Årets bästa PR-byrå flera gånger. 
 

 
Mattias