Östersunds kommun

Sedan sommaren 2016 har vi varit upphandlade leverantörer av webb till Östersunds kommun. Löpande spännande projekt som vi är otroligt glada och tacksamma för att få leverera.
Under hösten 2016 lanserades två nya siter inom ramen för samarbetet - Kulturmiljöer och Konstwebben. 

Bor du i Östersund och är intresserad av historian kring ditt kvarter och dina omgivningar? Gå då in på http://kulturmiljo.ostersund.se/ där du kan hitta olika kulturella miljöer inom Östersunds kommun - utifrån plats och stadsdel. 

Konstwebben är ett fint komplement till kulturmiljöerna som beskriver all konst du kan hitta offentligt i Östersunds kommun. Är du nyfiken på en tavla eller en staty i kommunen? Här är det naturliga stället att upptäcka konsten och få mer information om de olika konstnärer som bidragit på olika sätt. https://konstwebben.ostersund.se/
Båda siterna är byggda i Wordpress som har bra stöd för publicering av artiklar och blogginlägg. Wordpress är från början ett bloggverktyg som utvecklats till ett flexibelt CMS (content management system) och som idag är ett av världens mest använda publiceringssystem för hemsidor. 

Samarbetet med Östersunds kommun fortsätter och vi kommer under hösten 2017 att lansera fler siter inom andra områden. Håll utkik efter uppdateringar!
 

 
Mattias