Åre kommun

Vi har en stor plats i Nocs hjärta för Åre. Där finns tillgång till alla uteaktiviteter du kan tänka dig och med en kommun i framkant är det enkelt att etablera en startup där - som Peppster som sedan 2 år tillbaka har sitt huvudkontor i Åre by. 

Under 2015 lanserade vi Åre kommuns nya hemsida. Den riktar sig såklart till alla kommuninvånare och ska vara en informativ och enkel sida att navigera på. Vi har även integrationer mot en rad andra system som hämtar olika typer av innehåll till siten.  
Vår roll i projektet främst varit teknisk och vi har utvecklat sidan utifrån design från reklambyrån Syre

Siten är byggd i Joomla som har bra stöd för publicering av innehåll och som var kundens ursprungliga önskemål om CMS (content management system). 
Det är självklart en ära att få leverera en site till en kommun med så mycket driv och initiativkraft som Åre kommun har! Tack för förtroendet! 
http://are.se/
 

 

 
Mattias