Mapit Easy

Norska MapitEasy hörde av sig till oss då de ville ha hjälp att utveckla en karttjänst till sitt nystartade företag. De ville utveckla en webbtjänst där kunder fick möjlighet gå in i ett kartverktyg, välja ett specifikt kartområde och lägga till egna texter och markeringar för att sedan kunna beställa just sin specialdesignade karta från ett tryckeri.

Projektet började med en förstudie och när vi valt verktyg och vilken kartdata som var lämpligast att använda så satte vi igång. Informationssidorna skapades i Wordpress med en stilren design med naturfoton och enkel navigering. Själva karttjänsten byggdes separat med såväl olika kartstilar, ritfunktionalitet som beställningsflöde och koppling till tryckeriet. Vi hjälpte även MapitEasy att ta fram en digital strategi för att på bästa sätt nå ut till sina kunder och lägga krutet där det är som viktigast.

Resultatet blev alldeles utmärkt; En tjänst som är enkel, användarvänlig och snygg som egentligen har en relativt komplicerad teknik bakom. Det här är projekt vi verkligen går igång på att jobba med! Att vi dessutom har en ny och mycket nöjd kund är förstås kronan på verket.

https://mapiteasy.no/ 
 

 
Mattias