Bergs kommun

Är du intresserad av fiske och andra uteaktiviteter? Då tycker vi att du ska gå in och kika på Bergs kommuns site http://vildmarksporten.se/ som lanserades under 2015. Tillsammans med reklambyrån Syre levererade vi en portal för uteaktiviteter i den stora kommunen Berg som ligger i Jämtlands län. 

Syftet med siten är att enkelt visa på alla möjligheter till fiske och friluftsliv som erbjuds i Berg. Med hjälp av inspiration och kartor visas de bästa fiskevattnen upp och du får mer information om vad du behöver tänka på vid en resa dit. 

I projektet har vi levererat utveckling medan design är gjord av Syre reklambyrå.
Siten är byggd i Wordpress som har bra stöd för publicering av artiklar och blogginlägg. Wordpress är från början ett bloggverktyg som utvecklats till ett flexibelt CMS (content management system) och som idag är ett av världens mest använda publiceringssystem för hemsidor. 
 

 
Mattias