Inlandsbanan

Inlandsbanan är så mycket mer än en turistattraktion och en fikakorg. Det man tidigare haft under tre olika sidor, infrastrukturförvaltning, transporttjänster och turism, ville man samla under en sida. Efter workshops och analys spikades konceptet med tre olika spår: Res, Använd och Utveckla Inlandsbanan. 

Sidorna vänder sig till olika målgrupper och har olika fina funktioner som t ex spårkartan, presentationssidan  Framtidens Inlandsbana och den interaktiva resan ”Upplev Inlandsbanan” – responsivt och färdigt att inspirera till att utforska Norrlands inland!

Siten är byggd i Drupal och Noc har levererat kommunikationsplan för 2014, analys, koncept, arkitektur, design och utveckling. Inlandsbanan fick även ett sprillans nytt intranät även det i Drupal!

www.inlandsbanan.se

 
Mattias